Beauxbatons Role Play!
Imię i nazwisko (IC): Florence Collette Mongahtan
Miejsce Urodzenia: (Do dyspozycji masz kraje takie jak: Luksemburg, Francja, Austria, Belgia, Holandia, Hiszpania lub Portugalia.): Madryt.
Miejsce Zamieszkania: Rezydencja Monaghtanów, Periffle.
Czystość Krwi: (10%, 25%, 50%, 75%, 100%): 100%
Historia Postaci (Od momentu Narodzenia do odlecenia karocą do beauxbatons. Minimum 8 złożonych zdań.):
Florence urodziła się w strasznie Bogatej Rodzinie Czarodziei. Miała brata imieniem Samuel. Ich dom mieścił się naprzeciw Domu Państwa Delacour. Lubiła swojego brata Samuela, no i pewnego dnia w jej 8 urodziny dmuchnęła w tort, który spalił się. Rodzice zamiast zadrwić z tego dali jej komplement "Ładnie, Florence". Zdziwiona Florence udała się do swojego pokoju. W następnych latach nadal działy się wokół nniej dziwne, a zarazem tajemnicze rzeczy. W swoje 11 urodziny otrzymała list zapraszający ją do Francuskiej Akademii Magii Beauxbatons. Chwilę później do Samuela także przyleciał list z zaproszeniem. Tak więc czekali do 30 lutego. Pewnego dnia Florence obudziło głośne drapanie w szybę. Otworzyła okno, ujrzała sowę, wzięła od niej liścik, a w nim umieszczony był krótki tekst: "Każdy uczeń dzisiaj musi udać się do Miasteczka Vurgan, i zakupić przedmioty potrzebne do Akademii Magii Beauxbatons". Odłożyła list, i czekała aż wszyscy zejdą na dół na śniadanie, Samuela także obudziła sowa. Samuel jako pierwszy udał się do kuchni, później matka, Florence i na koniec Ojciec. Po zjedzeniu śniadania ubrali się, i poszli do Miasteczka Vurgan. Zakupili tam szaty Uczniów Akademii Magii Beauxbatons. Później kupili jej kota którego nazwała "Amelia". A Samuelowi Sowę śnieżną. Po godzinie udali się do swojej rezydencji, i czekali na 1 Wrzesień. W 1 Wrzesień Florence obudziła się gwałtownie, spojrzała na kalendarz. Nagle coś znów zaczęło drapać w szybę. Tak więc otworzyła ją, spojrzała na sowę, wzięła od niej liścik na którym umieszczony był tekst: "Dzisiaj o 10:00 każdy z uczniów musi być na górze Savuiar". Jakoś o 9:30 udali się ponownie na Vurgan, i weszli do sklepu "Świstokliki różnego rodzaju u Madame Sinistri". Przeteleportowała się swistoklikiem z Samuelem na górę Savuiar, pożegnała się z rodzicami, weszła do jednej z karoc i o 10:00 odleciała cała zalana łzami.
Wygląd i Charakter postaci: (Minimum 5 zdań.)
Florence to wysoka dziewczynka, o jasnych, blond włosach, ogólnie wszystko ma jasne. Brwi, włosy. Jej oczy mają kolor seledynowy, przez co wyróżnia się z tłumu. Nosi zawsze swoje ukochane Szaty przystosowane do życia w Francji. Na głowie piękny, blado-Niebieski kapelusik, zasłaniający długie włosy.
Florence jest nieśmiałą, lecz mądrą osobą. Jest strasznie tchórzliwa, lubi czytać książki itd. Jest także przyjazna, życzliwa, i czasami potrafi być troszkę Wredna. Nie lubi przechwałek, biada osobistości, która zacznie chwalić się przy niej.
Dlaczego Chciałbyś być uczniem Beauxbatons ?: (Minimum 3 zdania.) Hm... byłem uczniem Durmstrangu, Hogwartu, to dlaczego nie miałbym być uczniem Beauxbatons ? Jest to jedna z największych Europejskich Szkół Magii. Chciałbym, by moja postać miała w sobie chociaż ten mały procent dyscypliny. Albo nauczyć się czegoś typu: Hipnoza. Także chciałbym urozmaicić swoje RP.
[OOC]
Nick na serwerze: Mrfawkes
Wiek Realny: 16
Czy jest to Multikonto: (Jeśli "Tak" to od kogo zgoda i jaki twój pierwotny nick?): Nope.
Czy masz doświadczenie na serwerach RP?: Grube, grałem na: Mydzie, Durmie, Haplu itd.
Jak oceniasz swój poziom RP?: (0-10). 9,2/10
[RP]
Odegraj akcję w której Poznajesz Innego Ucznia na Dziedzińcu.
F - Florence , E - Enderex
F: *Zagapiła się chwile w ławkę, i siedzącego na niej chłopaka, po chwili usadowiła się na niej wygodnie.* Witaj.
E: *Gwałtownie odwrócił głowę w stronę Florence.* O matko! Przestraszyłaś mnie! A poza tym Cześć, jestem Enderex.
F: Dziwne imię...
E: Nie przesadzaj... *Syknął w jej stronę, energicznie wstał i wszedł do Zamku pokazując jej język.*
F: Czemu każdy mnie tak traktuję ? Mówię szczerą prawdę. *Wypowiadając te słowa odwróciła głowę ku Słońca.* Ehh..
(DODATKOWE): Napisz List do Dyrektorki Akademii Magii Beauxbatons, w sprawie nauce w Szkole. Uwzględnij gdzie mieszkasz, jakiej jesteś krwi, jak się nazywasz itd. (Listy składamy na PW do Mrfawkesa).
Czy przeczytałeś regulamin serwera?: (TAK/NIE). TAK ***
*Tańczy na szczycie gubałófki.*