Beauxbatons!

Beauxbatons Role Play!

#1 2014-05-03 18:30:22

lapa49636

Murzyn od Podań

Punktów :   

Zaakceptowane Podanie na ucznia

Imię i nazwisko: Aaron Aucoin
Miejsce Urodzenia: Paryż   
Miejsce Zamieszkania: Paryż Francja
Czystość Krwi: 100%
Historia Postaci :
Aaron urodził się w noc przesilenia letniego. Jego matka po długim porodzie zmarła z zmęczenia, przez co wychowywał go jedynie ojciec. Mieszkał z nim w dworku odziedziczonym z pokolenia na pokolenie przez ród Aucoinów. Nie chodził do szkoły, gdyż w jego rodzinie obcowanie z mugolami było uważane za zdradę. Wszystkiego, co miał się nauczyć wpoił mu jego ojciec i dziadkowie, którzy od czasu do czasu ich odwiedzali. Od dziecka wiedział, że w jego domu magia nie jest obca. Przez to jego moc ujawniła się w wieku 7 lat podczas czytania. Jego ojciec zmuszał Aarona do czytania poezji wiec zdarzyło się tak, że ze złości spalił jedną z książek z wierszami. Chodź dopuścił się takiego aktu to ojciec nie miał mu tego za złe. Był wręcz dumny z syna. W swe jedenaste urodziny otrzymał list z szkoły z informacja, że dostał się do 1 klasy. Przed wyjazdem wyruszyli zakupić wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy. W dzień wyjazdu deportował się wraz z ojcem na górę Pirenejską "Savuiar" gdzie miał ruszyć pierwszy raz do szkoły. Przed samym wyjazdem ojciec podarował mu sygnet rodzinny z literą A na środku. Chłopiec pożegnał się z ojcem i od tamtego momentu ruszył sam w świat do 1. klasy.

Wygląd i Charakter postaci: (Minimum 5 zdań.)
Ciemne i proste włosy odzwierciedlają jego podły i chamski charakter. Wychowywany przy pomocy służby stał się chłopcem, który nie szanuje nikogo poza własnym ojcem. Jest niewielki jak na swój wiek, ale nie da sobie w kasze dmuchać. Ma różnokolorowe oczy. Jedno jest brązowe (po ojcu) drugie zielone(po matce). Jest chudy i nie zbyt zauważalny.
Dlaczego Chciałbyś być uczniem Beauxbatons ?: (Minimum 3 zdania.)
Szkoła ta pozwoli mi otworzyć bramę do świata czarodziei. Zapewni mi najlepsze i pełne wykształcenie, którego nie zdobędę w innych szkołach. Poza tym jest jedyną szkołą o tak specyficznych wartościach i zasadach których powinie nauczyć się każdy młody i szanujący się czarodziej czy czarownica.

[OOC]
Nick na serwerze:  Rogacz
Wiek Realny: 17 lat
Czy jest to Multikonto: (Jeśli "Tak" to od kogo zgoda i jaki twój pierwotny nick?): nie
Czy masz doświadczenie na serwerach RP?: Tak. Zdobyłem je na serwerze HPsPL.
Jak oceniasz swój poziom RP?: (0-10): 7,5 lecz dalej nad nim pracuję.

[RP]
Odegraj akcję, w której Poznajesz Innego Ucznia na Dziedzińcu
A-    Aaron     I- inny uczeń
**Słońce grzało nie miłosiernie rozpalając mury zamku**
*Aaron wyszedł na dwór rozglądając się niepewnie po dziedzińcu szukając miejsca do ukrycia się przed słońcem. Idąc pod dach wpadł przypadkiem na ucznia*
A-Przepraszam nie widziałem cię*powiedział zmieszany*
I-Spokojnie mały wszyscy się zmieścimy pod dachem*zaśmiał się widząc zdenerwowanie chłopaka*
A-*spojrzał na niego spod byka i powiedział dobitnie* Nie lubię jak mówią na mnie mały
I-*zmarszczył brwi, lecz po chwili się rozchmurzył i powiedział wyciągając prawą rękę* W takim razie jestem Josh
A-*uśmiechnął się ciesząc, że chłopak nie obraził się za jego zachowanie i wyciągnął rękę* A ja Aaron miło mi
I-nowy jesteś?*powiedział machając dłońmi przed twarzą schładzając ja odrobine*
A-tak w pierwszej klasie i nie do końca jeszcze ogarniam
I-chodź oprowadzę cię*wskazał na zamek i ruszyli*

Czy przeczytałeś regulamin serwera?: (TAK/NIE).Tak

Ostatnio edytowany przez Rogacz (2014-05-03 18:41:53)

#2 2014-05-03 18:35:31

MrFawkes

Ten Co Umila czas.

Punktów :   

Re: Zaakceptowane Podanie na ucznia

Wstrzymane

Przeczytaj Regulamin, i dodaj zobacz w wzorze (Na końcu) której linijki zgubiłeś.

#3 2014-05-03 18:39:15

lapa49636

Murzyn od Podań

Punktów :   

Poprawione

#4 2014-05-03 18:39:50

MrFawkes

Ten Co Umila czas.

Punktów :   

Regulamin nie przeczytany ._.

#5 2014-05-03 18:42:06

lapa49636

Murzyn od Podań

Punktów :   

Poprawione

#6 2014-05-03 18:44:35

MrFawkes

Ten Co Umila czas.

Punktów :   

Dobra, dam ci szansę albowiem powiadam ci:

http://images.clipartlogo.com/files/ss/thumb/532/53240149/abstract-grunge-rubber-office_small.jpg

Zostałeś przydzielony do domu:

baguetteriddle!
http://www.trpg.pl/dane/img/galeria/smok2_big.jpg

Stopka forum

RSS